hakkebakkeskogen-gat

Her skal ingen spise hverandre!

Gjerdrum amatørteater presenterer familieforestillingen Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen. Forestillingen byr på sang og underholdning og passer for alle aldre. Denne gangen har vi fått med oss Christoffer Paulsen som regissør, og Nora Landsverk som koreograf og musikalsk veileder. Vi har også med oss amatørteaterets egen Fredrikke Folvik som regi-assistent.

Torbjørn Egners fortelling om Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen ble først fortalt på radioprogrammet Barnetimen for de minste i 1952 og deretter gitt ut som barnebok i 1953.

Bestill billetter her

Historien om dyrene i Hakkebakkeskogen er utgitt som bok, som lydfortelling og det er også laget animasjonsfilmer om dyrene. Tidsspennet for utgivelsene er over 60 år!

Det er derfor mange generasjoner som har et nært og kjært forhold til figurer og sanger fra Hakkebakkeskogen. Vi Gjerdrum amatørteater gleder oss til å introdusere vår versjon av historien både for nye og gamle entusiaster.

Historien om Klatremus og gjengen kan tolkes som en miniatyr av menneskeverdenen, der alle skal være venner og ingen skal spise hverandre. I tillegg er det fint å spise grønnsakene sine.

Forestillingen spilles på Gjerdrum kulturhus 9. til 12. mai og har innlagt pause med kiosksalg. Vi ønsker store og små velkommen til en opplevelse sammen med Klatremus, Mikkel og resten av gjengen i Hakkebakkeskogen!


Forestillinger (trykk på datoen du vil ha billett for å komme til bestilling):
Torsdag 9. mai kl 18 (premiere)
Fredag 10. mai kl 18
Lørdag 11. mai kl 13
Lørdag 11. mai kl 18
Søndag 12. mai kl 13


Bestill billetter her