Klar for Trollmannen fra Oz!

Klar for Trollmannen fra Oz!

16 unge skuespillere skal denne uken spille familiemusikalen «Trollmannen fra Oz» i Kulturhuset i Gjerdrum. Premiere er torsdag, og regissøren lover fest, fart og spenning!

Trollmannen fra Oz handler om Dorothy som blir dratt fra et rolig Gjerdrum (i denne versjonen) til landet Oz med en tornado. Der møter hun de utroligste vesener og stifter sterke bekjentskap. Men ikke uten å møte farer…

-Vi har nå gleden av å spille for full sal, og kjører derfor på med full pott – sang, dans, spill, farger og glitter i et sammensurium som er en fryd for øyet sier regissørene Fredrikke Folvik og Chriss Therese Gjerde Granberg.

Familieforestilling med fest og farger

Historien om Dorothy Gale som drar til Trollmannen fra Oz ble skrevet allerede i 1900, og den mest kjente versjonen siden er filmen med Judy Garland fra 1939. En film som blant annet vant to Oscarstatuetter.

I versjonen til Gjerdrum amatørteater er starten flyttet fra Kansas i USA til Gjerdrum. Men fra der flyr hovedpersonen bokstavelig talt til det magiske landet Oz.

-Årets forestilling er en fargesprakende glede der vi sammen med 16 skuespillere reiser fra et grått og kaldt Gjerdrum til det magiske landet Oz, sier regissør Chris Therese Gjerde Granberg.

Hun får støtte av medregissør Frederikke Folvik:

-Vi gleder oss til å få vise dere det vi har skapt sammen og kanskje får vi også et lite hint av julen som nærmer seg!

Forestilling nummer 50

Trollmannen fra Oz er forestilling nummer 50 for Gjerdrum Amatørteater. Det er 16 skuespillere på scenen i år. Mange nye og noen veteraner i GAT – som Gjerdrum Amatørteater kalles. Bak scenen har foreldre og foresatte arbeidet med kostymer, kulisser, lys og kafe.

Forestillingene spilles i Kulturhuset i Gjerdrum
Torsdag 25. november – 19.00
Fredag 26. november – 19.00
Lørdag 27. november – 14.00 og 18.00
Søndag 28. november – 14.00

Bestill billetter her!