Pharmakon

Pharmakon

Under Gjerdrumsfestivalen 2016 setter GAT opp stykket Pharmakon.

Regissører og manusforfattere er Kari og Kjersti Eskild Havenstrøm og de har laget et stykke som retter seg spesielt mot ungdom og foreldregenerasjonen. Ekstra spennende er det at vi denne gangen prøver et helt nytt lokale – det nedlagte bassenget på Gjerdrum barneskole. Det ligger an til en unik teateropplevelse!

KLIKK HER FOR Å BESTILLE BILLETTER

Om stykket:

Hvor kommer alle våre forventninger fra? Hva skjer om det blir for mange av dem?

Pharmakon er en fortelling om forventninger. Forventninger en har til seg selv og hva andre forventer av en. Forventninger er bra, men det kan også by på problemer, særlig hvis de er helt urealistiske. Det er hva grekerne kalte et Pharmakon – en substans som kan være både gift og medisin. Gjerdrum Amatørteaters nye forestilling tar et dykk ned i både de gode og de vonde sidene av forventningspresset. Forestillingen omhandler stress, bekymringer, å være ung og livets oppturer og nedturer.

Vi møter Sara – en helt vanlig tenåring som får et litt uvanlig besøk. Et besøk fra noen som er på et viktig oppdrag fra fremtiden. Det er på nippet til å bli en forventningskatastrofe, i hvert fall for Sara. De tidsreisende er nødt til å ta affære. Med utgangspunkt i originaltekster fra avisinnlegg, sosiale medier og blogger, flettes fantasi og virkelighet sammen til en ny og spennende forestilling for ungdom og voksne.